En, a hipokrata

Par nappal ezelott volt egy erdekes beszelgetesem a hugommal. Meselte h talalkozgat egy nala idosebb pasival, de az csak nem tudja, vagy akarja eldonteni, hogy akar e vagy sem valamit tole. Meselt meg par dolgot rola es azt tanacsoltam neki h en a helyeben tiltanam, torolnem a palit az eletebol, mert ez csak szorakozik es azt sem tudja, hogy mit akar, se a maganeletebe, sem az eletetol.

Ma szabadnapos vagyok. Mostanaban eleg rosszul alszom igy delutan fele tudok csak felkelni, mivel hajnal 4-5 nel hamarabb nem birok elaludni. Szepen komotosan teszem a dolgom, de baromira nem tudom, olyan nincsen kedvem semmihez sem. Kb egy eve talalkozgatok Vele, gondoltam athivom, hatha megjon a kedvem az elethez. Termeszetesen nem ert ra, mert mit kepzelek en, hogy csak csettintek es o ott terem, neki egy vallalkozasa van, de lehet, hogy meg tudja oldani, hogy eljojjon. Ez volt kb 2-3 fele. Kozbe beszeltem mamaval, de anya is felhivott. Ezalatt persze keszulodtem, hogy jajj milyen jo lesz nekem delutan, meg ha csak egy orara tud elszabadulni akkor is :) Nem szoktam nagyon kisminkelni magam, de most eleg szepen osszeraktam magam minden teren. Foztem kajat is, agyaltam h kitakaritok, de ahhh, nem xD. Este hat es meg sehol sincsen... Orankent egyszer valaszol.... Kiderult,hogy amit foztem, nem szereti, meg amugy sem enne itt mert OCD-je van a kajaval kapcsolatban. Nem gaz, eszek egyedul, megint... Kezdett az az erzesem lenni, hogy meg fog szivatni, ahogy mar parszor ezt eljatszotta velem...

Nagy nehezen ir, hogy mi lenne ha motivalnam, hogy hamarabb vegezzen.... Mi a fasz.... Hat nem... Ezt mar egyszer... nem is egyszer eljatszottuk. MA NEM. Ma nagyon nem vagyok a turelmes megerto kislany szerepeben. Szepen elhitette velem ma is, hogy persze ramer, persze meglatogat. Este nyolcig volt turelmem, igy irtam neki, hogy en szerintem most elmegyek setalni. A telom persze meruloben volt igy a tolton maradt. Jo egy orat setaltam, mire hazaertem, par nem fogadott hivas es 10 uzenet... Aztan megint csorog a telefonom es jon az uzi:

- tuut, tuut

Ez gondolom a duda lehet...

Lehet megis csak ittvan... Es ekkor esett le a tantusz.

Adtam a hugomnak egy olyan tanacsot amit nekem kellene vegre megfogadnom. Benne vagyok egy olyan kapcsolatban, ahol meg csak boldog sem vagyok... Megint... Megint egy olyan emberrel vagyok, aki meg csak nem is szeret vagy tisztel.

Hogy leszek en igy normalis ep elmeju feleseg es majd anyuka, ha olyannal vagyok egyutt akit ha en hivom meg csak fel sem veszi? Lassan harom eve ismerem es akarmikor hivtam SOHA nem vette fel. Soha egy haverjat nem lattam, vagy nem mutatott be nekik. Csaladja? Haha... Neha azon agyalok, hogy lehet felesege van es azert titokolozik ennyire.

Viszont azt hiszem ma megerett a tantusz igy ebbe a pandemias idobe, hogy leessen vegre. Mi az amit akarok es mi az amit nem.

Legalabb erre jo a karanten.

Ismerd meg magad.

Kommentek
  1. Én